Ens traslladem a la Parroquia de San Felix Africà !

Els darrers temps l’ajuntament juntament amb els mossos ens estan posant limit al sopars solidaris que des de Casa Solidaria estem oferint al carrer a la gent que ho necessita. Dimars passat varem tenir la visita dels mossos i donat que dissabtes i diumenges encara no tenien lloc de repartiment, els hi vem dir que quan ells se n’anessin nosaltres també ho fariem. Ahir diumenge ells ja no van repartir i ja tenen un nou lloc assignat pel repartiment.

Creiem que hem arribat al final d’una época i que hem d’anar endavant amb el nostre tarannà generós que ens ha portat fins aquí. El present el tenim aquí per continuar, reorientar i repensar la nostra acció!

Ara per ara la millor opció que veiem és anar a fer el repartiment a l’Esglesia Sant Fèlix l’Àfrica (carrer Sardenya, 29) d’acord amb les altres associacions que ja ho estan fent des de fa unes setmanes.

Des d’alli i a partir del dimarts 16 de octubre de 2018, seguirem repartint menjar i solidaritat a tots aquellss que ho necessitin. Gràcies a tots !

POST A COMMENT